1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel: İktidara geldiğimizde emekli maaşlarını artıracağız

Özgür Özel: İktidara geldiğimizde emekli maaşlarını artıracağız

featured
service

Özel, Edirne İl Başkanlığında bir devir teslim yaşandığını belirterek, “İl başkanımız gayretleri, çabalarının vardığı noktada bayrak devir teslimi istedi. Biz de uygun gördük. Önümüzdeki günlerde Edirne’de parti yönetiminde bir tasarrufta bulunacağız. O günden itibaren Edirne’de hep beraber, hem kıymetli başkanımıza hem partimize sahip çıkacağız çünkü önümüzdeki süreç öyle herhangi bir süreç değil. Biz Cumhuriyet’in ikinci yüzyılında girdiğimiz ilk yerel seçimleri 47 yıl sonra birinci parti olarak tamamladık. Şimdi Cumhuriyet’in ikinci yüzyılının ilk genel seçimleri geliyor. Artık yukarıya doğru gidiş başladı, uçağın burnunu aşağı indirmek yok, hep ileriye gideceğiz. Onun için ufak tefek meselelere takılmayacağız. Kusur varsa örteceğiz, tartışmaları bitireceğiz.” şeklinde konuştu.

CHP Genel Başkanı, iktidara gelmeleri halinde emekli maaşlarını artıracaklarını belirterek, “Emekli maaşı, AK Parti iktidara geldiğinde 1,5 asgari ücret idi. Hiç dokunmasalardı emeklimiz bugün 26 bin lira alacaktı. Biz geleceğiz, önce asgari ücret yapacağız, sonra 1,5 asgari ücret yapacağız.” dedi.

Geçen hafta emek mitingi yaptıklarını, asgari ücrete enflasyon uyarlaması istediklerini hatırlatan Özel, “Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız. Zammı yaparsanız sorunlar bitmez ama hiç olmazsa birazcık geçim olur ama geçim olmazsa hiç merak etmeyin yakında seçim olur.” ifadelerini kullandı.

Edirne Belediye Başkanı Filiz Gencan Akın’ı ziyaret eden Özel, Romanya’nın başkenti Bükreş’te dün düzenlenen Sosyalist Enternasyonal Avrupa Komitesi Toplantısı’na katıldığını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel: İktidara geldiğimizde emekli maaşlarını artıracağız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz