1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel: İsrail’le ticaret cayır cayır devam ediyor

Özgür Özel: İsrail’le ticaret cayır cayır devam ediyor

featured
service

Gazipaşa’da düzenlenen Çekirdeksiz Nar ve Tropikal Meyve Festivali’nin açılışına katılan Özel, törenin ardından yaptığı konuşmada, Filistin konusunda Türkiye’nin sözlü dayanışma göstermesine rağmen İsrail ile ticaretin “cayır cayır” sürdüğünü ifade etti. Özel, ticari malların Türkiye’den İsrail’e gönderilirken, evraklarda üçüncü bir ülkeye sevk ediliyormuş gibi gösterildiğini iddia etti.

“Maalesef gerçek ortaya çıktı ki İsrail’le ticaret cayır cayır sürüyor” diyen Özel, serbest bölgeden çıkan malların etiket değiştirerek İsrail’e sevk edildiğini, bu ticari faaliyetlerin hükümetin iddialarının aksine devam ettiğini belirtti. Özel, bu durumu Akdeniz kıyısından, Yörüklerin memleketinden Türk milletine ve dünyadaki mazlumlar için duyurduğunu ifade ederek, ticaretin durdurulması çağrısında bulundu.

Siyasi gündeme dair de açıklamalarda bulunan Özgür Özel, Cumhuriyet Bayramı’nda Türkiye’deki tüm siyasi partilerin Çankaya Köşkü’nde bir araya gelmesi gerektiğini dile getirdi. Özel, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın bu birlik ve beraberlik için bir fırsat olduğuna dikkat çekerek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Çankaya Köşkü’nde bayram resepsiyonu düzenleme çağrısı yaptı.

Türkiye’de siyasi gerilimin sürmemesi gerektiğini vurgulayan Özel, “Bu millet, sizden Atatürk’e, eserine ve ülkede yaşayan herkese saygı duymanızı bekliyor,” dedi. Özel, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün adını almış tek ilçeden seslendiğini belirterek, birlik ve beraberlik çağrısını yineledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel: İsrail’le ticaret cayır cayır devam ediyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz