1. Haberler
  2. Gündem
  3. Özgür Özel’den teğmenlere destek: Elbette ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyecekler

Özgür Özel’den teğmenlere destek: Elbette ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyecekler

featured
service

Özel, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile bu akşam tüzük gündemiyle buluşacaklarını belirterek, “Bu akşam Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ile bir araya gelip, tüzükle ilgili geldiğimiz noktayı anlatıp önerilerini alacağım ve görüşlerini Tüzük Komisyonu’na teslim edeceğim.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun ardından Özgür Özel de Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu Diploma Alma ve Sancak Devir Teslim Töreni’ni sonrası teğmenlerin “Mustafa Kemal’in askerleriyiz” sloganı atarak ant içmesine destek verdi.

Dervişoğlu: Türk askerinin mayası sağlamdır

Özel, “Bu metin 2016 yılına kadar resmi törenlerde okunan metin. Birileri bu metinden rahatsız olmuşlar. Sonrasında da ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ demişler. Ne diyeceklerdi. Ne diyeceklerdi, “Hepimiz Trikopis’in askerleriyiz” mi? Elbette Mustafa Kemal’in askerleri onlar. ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ demeyen bir teğmen varsa beka sorunu oradadır. Mustafa Kemal’in askeriyim demeye itiraz edecek bir teğmen mezun ediyorsak işte yandığımızın resmi oradadır.” ifadelerini kullandı.

Özgür Özel’in konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Türkiye’ye demokrasi vaat ediyorsanız, kendi içinizde demokratik olacaksınız. Örgütün sesini her aşamada her kademede dinleyip örgütün iradesine saygılı olacaksınız. Bir diğeri de hiç şüphesiz, tüzük kadar önemlisi partinin programı. Kötü bir program değil, okuyanı utanmaz, uygulansa bugünden iyi olur.

4-9 Eylül arası bir Değişim Kurultayı öngördük. 4 Eylül günü tarihe önemli bir atıf yapacak. Güçlü bir katılımla birlikte Sivas’a gideceğiz ve Değişim Kurultayı’nı Sivas’ta başlatacağız

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Özgür Özel’den teğmenlere destek: Elbette ‘Mustafa Kemal’in askerleriyiz’ diyecekler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz