Parçalanmış ceset soruşturmasında yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüyler ürperten vahşet, çöpten plastik eşya toplayan 48 yaşındaki Ö.Z. adlı kadının çöp konteynerini karıştırırken insana ait bacak ve bir kesik kol görmesiyle ortaya çıktı.

Olay sonrası çalışma yapan Cinayet Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kamera görüntülerinde, beyaz kovayı çöpe boşalttığını tespit ettikleri Bilal D.’yi gözaltına aldı. Görüntülerde, Bilal D., kovayı daha sonra yeşillik alana attığı görüldü. İfadesinde olayla ilgisinin olmadığını iddia eden Bilal D.’nin beyaz kovayı boşalttığı çöp konteynerinde, öldürülen Nihat Salih’in parçalanmış cesede ait kafası bulunduğu ortaya çıktı.

Elde edilen bu çalışmaların ardından şüpheli olarak gözaltına alınan Bilal D.’nin çöp boşalttığı beyaz kova, çöp konteynerinde bulunan kanlı battaniye ve öldürülen Nihat Salih’in başında bulunan takke, incelenmek üzere Kriminal Şube Müdürlüğü’ne gönderildi. Beyaz kovada, maktul Nihat Salih’in DNA’sının olup olmadığı incelenecek. Takke ve kanlı battaniye de şüpheli Bilal D.’nin izleri aranacak.

Mercek altına alınan Bilal D.’nin evi de olay bölgesine yakın olduğu ortaya çıktı. Seyyar satıcı olduğu belirlenen 39 yaşındaki Bilal D.’nin evinde kan izleri arandı. Silinmiş olma ihtimaline karşılık Luminol ile çalışma yapıldı. Sonuçlar yapılacak işlemlerin ardından ortaya çıkacak.

Halk TV’den Müslim Sarıyar’ın haberine göre; İstanbul Pendik’te çöp konteynerinde parçalara ayrılmış olarak cesedi bulunan 79 yaşındaki Nihat Salih ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan şüpheli Bilal D. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliğindeki işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilmişti.

Bilal D. hakkında ‘kasten adam öldürmek’ suçundan tutuklama kararı verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Parçalanmış ceset soruşturmasında yeni gelişme: 1 kişi tutuklandı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz