1. Haberler
  2. Gündem
  3. Paris 2024 Olimpiyatları Açılış Töreni Öncesi Yağmur Endişesi

Paris 2024 Olimpiyatları Açılış Töreni Öncesi Yağmur Endişesi

featured
service

2024 yılında düzenlenecek olan Olimpiyat Oyunları’na ev sahipliği yapacak olan Fransa’da, bugün gerçekleştirilmesi planlanan açılış töreni öncesinde yağış uyarısı yapıldı. Fransız meteoroloji ajansı Meteo-France tarafından yapılan açıklamada, başkent Paris’in yer aldığı Ile-de-France bölgesi için sarı alarm verildi.

Açıklamalara göre, yerel saatle 21.00’ten itibaren etkili olması beklenen yağışların, yarın boyunca devam edeceği belirtildi. Bu durum, açılış törenine ilişkin bazı düzenlemelere gidilmesine sebep oldu.

Olimpiyat Oyunları Organizasyon Komitesi Başkanı Tony Estanguet, France Inter radyo kanalına yaptığı açıklamada, Sen Nehri’nde yapılacak tören için değişiklikler yapıldığını ifade etti. Olimpiyatlar, 100 yıl aradan sonra Fransa’da gerçekleştirileceği için büyük bir öneme sahip.

Bugün Türkiye saati ile 20.30’da başlayacak olan açılış törenine, yaklaşık 16 milyon turistin ilgisi bekleniyor. Organizasyona 206 ülkeden 10,500 sporcu katılacak.

Ayrıca, Gazze’ye saldırıları nedeniyle olimpiyatlardan men edilmesi yönünde protesto gösterileri düzenleyen İsrail’in Cumhurbaşkanı İsaac Herzog ve diğer 110 devlet ve hükümet liderinin de törene katılması planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Paris 2024 Olimpiyatları Açılış Töreni Öncesi Yağmur Endişesi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz