1. Haberler
  2. Gündem
  3. Polis Şeyda Yılmaz’ın şehadetinin ardından adres bu kez Ankara: Suç makineleri polislere ateş açtı

Polis Şeyda Yılmaz’ın şehadetinin ardından adres bu kez Ankara: Suç makineleri polislere ateş açtı

featured
service

Altıntağ ilçesinde gece saatlerinde devriye görevinde bulunan İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları F.C.Ö. ile H.S., arama kaydı bulunan Serdar K. (18) ve Muhammet E.’ye (22) “dur” ihtarında bulundu.

Şüpheliler içerisinde toplam 4 kişinin bulunduğu otomobille durmadı. Kovalamacada araçtakiler polislere ateş açtı. Polisin de ateşle karşılık verdiği şüpheliler kaçtı.

Bir süre sonra terk edilmiş halde bulunan otomobilden 1 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çatışma sırasında yaralanan ve hastaneye götürüldüğü öğrenilen Serdar K. hayatını kaybetti, Muhammet E. ise tedavi edilerek taburcu edildi.

Ölen Serdar K.’nın 12, tedavisinin ardından gözaltına alınan M.E.’nin ise 19 suç kaydının bulunduğu öğrenildi. Ekipler kaçan diğer 2 kişiyi ararken, olayla ilgili polis memurları F.C.Ö. ile H.S.’nin ifadesine başvurulduğu belirtildi.

Ümraniye’de İlçe Emniyet Müdürlüğü, “motosiklet hırsızlığı” suçundan yakalandıktan sonra karakoldan firar eden şüphelinin yakalanmasına ilişkin çalışma başlatmıştı.

Hakkında arama ve 26 suç kaydı bulunan Yunus Emre Geçti, Ihlamurkuyu’da kendisini yakalamak isteyen polislere direnmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polis Şeyda Yılmaz’ın şehadetinin ardından adres bu kez Ankara: Suç makineleri polislere ateş açtı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz