1. Haberler
  2. Gündem
  3. Polisi sırtından bıçaklayan suç makinesinin ifadesi çıldırttı: Uyuşturucu kullandım, hatırlamıyorum

Polisi sırtından bıçaklayan suç makinesinin ifadesi çıldırttı: Uyuşturucu kullandım, hatırlamıyorum

featured
service

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Köroğlu’nun ifadesinde, “Uyuşturucu kullandım. Ne olduğunu hatırlamıyorum” dediği öğrenildi.

Poliste 33 suç kaydı olduğu öğrenilen Köroğlu’nun söz konusu olaydan 10 gün önce “Uyuşturucu kullanmak” suçundan yakalanıp serbest bırakıldığı belirlendi. Zanlı hakkında aynı suçtan bugüne kadar, 5’i bu yıl olmak üzere 6 kez hakkında yasal işlem yapıldığı öğrenildi.

Köroğlu’nun suç kayıtları arasında 2’si bu yıl olmak üzere 4 kez “Gasp”, 1’i bu yıl 3 kez “Kasten yaralama”, 1’i bu yıl 4 kez “Evden ve otodan hırsızlık”, bazıları birden fazla olan diğer suçları da “Trafik güvenliğini tehlikeye sokma”, “Genel güvenliği tehlikeye sokma”, “Mala zarar verme”, “Ateşli silahlar kanununa muhalefet” ve “Güveni kötüye kullanma” da bulunuyor.

10277101.jpg

Diğer yandan; Emre Köroğlu’nun karıştığı bazı suçlardan dolayı 2 kez tutuklandığı ve bir süre cezaevinde kaldıktan sonra tahliye edildiği belirlendi.

İlçeye bağlı Buhara Mahallesi Bayramoğlu Sokak’ta, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bir vatandaşın sinir krizi geçirdiği ihbarı üzerine N.K.’nin evine polis ve sağlık ekipleri sevk edilmişti.

Polis ekipleri kapının açılması için beklerken sinir krizi geçirdiği öne sürülen Emre Köroğlu, ekiplere bıçakla saldırmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Polisi sırtından bıçaklayan suç makinesinin ifadesi çıldırttı: Uyuşturucu kullandım, hatırlamıyorum
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz