1. Haberler
  2. Gündem
  3. Prof. Dr. Özcan Erel Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

Prof. Dr. Özcan Erel Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni Ziyaret Etti

featured
service

TÜBA Asli Üyesi ve Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Özcan Erel, Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni (ÇAKÜ) ziyaret etti. Erel, üniversitenin rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi ile bir araya gelerek, üniversitenin eğitim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetleri hakkında bilgi aldı.

Rektör Çiftçi, yaptığı açıklamada, ÇAKÜ’nün inovasyon, AR-GE ve yenilikçilik alanında önemli ilerlemeler kaydettiğini belirtti. Aynı zamanda akademi, kamu ve sanayi iş birliğini güçlendirerek nitelikli iş gücü ve istihdam fırsatları sunma hedefinde olduklarını ifade etti. ÇAKÜ Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi

Çiftçi, üniversite-sanayi işbirliği çerçevesinde kurulan ÇAKÜ Teknokent ve Teknoloji Transfer Ofisi aracılığıyla araştırmacılara rehberlik ettiklerini vurguladı. Ayrıca, bölgesel kalkınma projeleri için etkin ve sürdürülebilir projeler geliştirdiklerini aktardı.

Prof. Dr. Erel, herhangi bir alanda özgün sonuçlara ulaşmanın ancak o alanda derin bir bilgi birikimiyle mümkün olduğunu belirtti. Projelerin Türkiye’ye katma değer sağlaması ve yeni istihdam alanları yaratmasının önemli olduğunu söyledi.

ÇAKÜ’nün insan odaklı misyonu ve başarıları ile gelişen araştırma faaliyetlerinin takdir topladığını ifade eden Erel, eğitim diplomasi ve sağlık alanındaki başarılarıyla ÇAKÜ’nün uluslararası alanda farkındalık oluşturduğunu da dile getirdi.

Prof. Dr. Özcan Erel, ÇAKÜ Rektörü Prof. Dr. Harun Çiftçi ve ekibini bu önemli başarıları için tebrik etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Prof. Dr. Özcan Erel Çankırı Karatekin Üniversitesi’ni Ziyaret Etti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz