1. Haberler
  2. Gündem
  3. Saadet Partisi’nde büyük yarış: Genel başkanlık için temayülde 5 isim öne çıktı

Saadet Partisi’nde büyük yarış: Genel başkanlık için temayülde 5 isim öne çıktı

featured
service

Bu toplantıda, yeniden temayül oylaması yapılarak öne çıkan beş isimden birinin ortak Genel Başkan adayı olarak belirlenmesi hedeflendi.

Toplantıya, Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri, Milletvekilleri, Genel İdare Kurulu Üyeleri, İl Başkanları, İl Müfettişleri, Genel Merkez Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimleri katıldı. Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, online sistem üzerinden teşkilatlardan alınan isimler sonucunda en çok öne çıkan beş isim arasından yalnızca bir ismin belirlenmesi gerektiğini vurguladı.

Öne çıkan beş isim şöyle açıklandı:

Birol Aydın – Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve İstanbul MilletvekiliFatih Aydın – Saadet Partisi Genel Başkan YardımcısıMesut Doğan – Saadet Partisi Genel Sekreteri ve Ankara MilletvekiliÖmer Abdullah Ayhan – Saadet Partisi Genel Başkan YardımcısıMahmut Arıkan – Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili

1kapak-002.jpg

1969 yılında Gümüşhane Şiran’da doğan Birol Aydın, Tunus Zeytune Üniversitesi Yüksek İslam Uygarlığı Fakültesi’nden mezun oldu. 1997-2012 yılları arasında ticaretle uğraşan Aydın, Milli Gençlik Vakfı ve Anadolu Gençlik Derneği’nde çeşitli görevlerde bulundu. Saadet Partisi Kocaeli ve İstanbul İl Başkanlığı görevlerinde bulunan Aydın, 2010-2019 yılları arasında Genel Başkan Yardımcılığı yaptı. Şu anda Saadet Partisi Parti Sözcüsü ve TBMM 28. Dönem İstanbul Milletvekili olan Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

1kapak-003.jpg

1983 yılında Kayseri’de doğan Fatih Aydın, Erciyes Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Bölümü’nden mezun oldu. Atılım Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü’nde yüksek lisans yapan Aydın, Saadet Partisi’nde çeşitli görevlerde bulundu. 2014 Mahalli İdareler Seçimlerinde Ağrı Belediye Başkan Adayı, 2015 ve 2018 Genel Seçimlerinde milletvekili adayı oldu. Şu anda Saadet Partisi Seçim İşleri Başkanı olan Aydın, evli ve dört çocuk babasıdır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Saadet Partisi’nde büyük yarış: Genel başkanlık için temayülde 5 isim öne çıktı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz