1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sabahın köründe açılıyor, sadece 2 saatte kepenk indiriyor! Yemek isteyen erkenden kuyruğa giriyor

Sabahın köründe açılıyor, sadece 2 saatte kepenk indiriyor! Yemek isteyen erkenden kuyruğa giriyor

featured
service

Türkiye’nin farklı noktalarında dumanı tüten tezgahlar vatandaşların en çok uğradığı noktalar arasında yer alıyor. Mersin’in yanı sıra farklı şehirlerle de ünlenen ciğerleri tatmak isteyenler şehir şehir dolanıyor en lezzetlileri arasında Mersin’de ilk sırada yer alıyor. Sabahın erken saatlerinde Özgür Çocuk Parkı yanındaki yaklaşık 10 metrekarelik bir dükkanda yılların işini sürdüren Ergün Uyanık, bazı fenomenlerin ve sosyal medya kullanıcılarının da en çok uğradığı noktalar arasında yer alıyor.

Küçücük dükkanda yaptığı lezzetli ciğerleriyle adını Türkiye’nin dört bir yanında duyuran Ergün Uyanık, gün içerisinde sadece 2 saat çalışıyor. Sabah 7.30’da açılan iş yeri kısa sürede tükettiği ciğerler ile birlikte 2 saatte kepenk indiriyor.

İş yerinde yalnızca kuzu ciğer servis ettiklerini dile getiren Ergün Uyanık, bu nedenle işinde Usta olduğunu ve çok rağbet gördüğünü söyledi. Baba mesleğini devam ettiren Uyanık, “Sabah 07.30 başlıyoruz, en geç 09.00 gibi de biter. Babadan oğula geçen mesleği Allah sağlık verdiği sürece devam edeceğiz” sözlerini aktardı. Daha önceleri kebap ve kuşbaşı sattığını ancak yeniden sadece ciğer satmaya başladığını dile getiren usta isim meslekte 40 yılı geride bıraktığını söyleyerek sosyal medyada iş yerinde gösterilen ilgiden de memnun olduğunun altını çizdi.

ergun-uyanik-ciger-satis.jpg

Dükkana uğrayan müşteri Sude Leyla Ergün, annesinin isteği ve çevresindekilerin önerisi üzerine sabahın erken saatlerinde ciğer yemeye geldiğini söyledi. Ergün, “Herkesin çok konuştuğu bir yer. Bir Mersinli olarak buraya geç gelmenin hüznünü yaşıyoruz. Çünkü tahminimizden çok daha iyi lezzetti. Genelde sabahları popüler olan bir yer olduğu için sabah erken gelmemiz gerekiyormuş. Çünkü çevredeki esnaf burada sabah ciğer kültürüne sahip olduğu için erkenden tüketilen bir ürünmüş. Çok beğendik, çok memnun kaldık” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sabahın köründe açılıyor, sadece 2 saatte kepenk indiriyor! Yemek isteyen erkenden kuyruğa giriyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz