1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sağlık emekçilerin sağlıksız beslenmesine CHP’den tepki: Halk sağlığı sorunu

Sağlık emekçilerin sağlıksız beslenmesine CHP’den tepki: Halk sağlığı sorunu

featured
service

Dr. İlgezdi, anket sonuçlarına dayanarak, sağlık emekçilerinin yetersiz ve sağlıksız beslenmesinin sadece bireysel bir sorun olmadığını, aynı zamanda toplum sağlığını da tehdit ettiğini belirtti. 24 saat kesintisiz hizmet veren sağlık çalışanlarının, sağlıksız koşullarda ve yetersiz besinlerle çalışmak zorunda bırakılması kabul edilemez bir durum olarak değerlendirildi.

Ankete katılanların büyük bir çoğunluğu, hastane yemeklerinin sağlıksız, yetersiz ve hijyenik olmadığını belirtti. Yemeklerde yabancı cisimlere rastlanması, hijyen konusundaki endişeleri daha da artırıyor. Bu durum, sağlık çalışanlarının yemekhane hizmetlerinden uzaklaşmasına ve dışarıdan veya evden yemek getirmelerine neden oluyor.

Dr. İlgezdi, sağlıklı beslenmenin sağlık çalışanlarının performansı ve motivasyonu üzerindeki olumlu etkilerine dikkat çekerek, hükümeti bu konuda acil önlem almaya çağırdı. Sağlık emekçilerinin sağlığına ve beslenme hakkına saygı gösterilmesi gerektiğini vurgulayan İlgezdi, hastane yemekhanelerindeki hizmetlerin iyileştirilmesi ve sağlıklı beslenme seçeneklerinin sunulması gerektiğini ifade etti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sağlık emekçilerin sağlıksız beslenmesine CHP’den tepki: Halk sağlığı sorunu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz