Sahil güvenlik ekiplerinden hızlı müdahale! Ayvalık açıklarında 35 düzensiz göçmen yakalandı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Ayvalık ilçesi açıklarında, yasa dışı yollarla Yunanistan’ın Midilli Adası’na geçmeye çalışan 35 düzensiz göçmen sahil güvenlik ekipleri tarafından yakalandı. Yakalanan düzensiz göçmenler, insani yardımların ardından İl Göç İdaresine sevk edildi.

Sahil güvenlik ekipleri, Ayvalık açıklarında lastik bot içinde düzensiz göçmenlerin bulunduğunu tespit etti. Hızla harekete geçen ekipler, sahil güvenlik botu “KB-111” ile bölgeye ulaştı. Botta bulunan 8’i çocuk 35 düzensiz göçmen sahil güvenlik tarafından yakalandı.

Sahil güvenlik ekiplerinin hızlı ve etkili müdahalesi sonucu düzensiz göçmenler güvenli bir şekilde bota alındı. Cunda Adası’ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığına getirilen düzensiz göçmenlere burada gerekli insani yardımlar yapıldı. Yiyecek, içecek, ilaç ve tıbbi malzeme gibi ihtiyaçlar karşılandıktan sonra düzensiz göçmenler İl Göç İdaresine gönderildi.

Cunda Adası’ndaki Sahil Güvenlik Komutanlığında misafir edilen düzensiz göçmenlere yiyecek ve içecek temin edildi. Sağlık kontrolleri yapılan göçmenler, ilaç ve tıbbi malzemelerle desteklendi. Tüm ihtiyaçları karşılanan düzensiz göçmenler daha sonra İl Göç İdaresi yetkililerine teslim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sahil güvenlik ekiplerinden hızlı müdahale! Ayvalık açıklarında 35 düzensiz göçmen yakalandı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz