1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şaka değil gerçek! Bu gece kan ter içinde uyanacaksınız

Şaka değil gerçek! Bu gece kan ter içinde uyanacaksınız

featured
service

Türkiye’de artan sıcaklıklarla beraber uyarılar da paylaşıldı. Meteoroloji kaynaklarından gelen bilgilere göre, bu gece yarısı çok farklı olacak. Kan ter içerisinde uyandıracak sıcaklıklar ülkemizde etkisini gösterecek.

El Nino etkisiyle tarihi sıcaklıklar gören Türkiye’de, günden güne sıcaklık artışı sürüyor. Son 53 yılın en sıcak ocak ve şubat ayı yaşanırken mart ayı için de aynı durum söz konusu görünüyor. Nisan ayının henüz ilk gününden başlayan yüksek sıcaklıklar etkisini gece saatlerinde daha da artıracak. Meteoroloji kaynaklarından bu gece yarısı için uyarılar yapıldı.

Sosyal medya üzerinden yüksek sıcaklıklara dair paylaşımlarına devam eden Meteoroloji Bey, yeni paylaşımında uyardı. Gece saatlerini işaret eden meteoroloji sayfası, normalden sıcak havayı işaret etti. Mevsimine göre aşırı sıcak başka bir ay daha bizi bekliyor. Türkiye’nin birçok bölgesinde tropikal gece sıcaklıkların ölçülmeye devam edeceği duyuruldu. Yüksek sıcaklıklarla beraber gece saatlerinde kan ter içerisinde uyanabileceğiniz bilgisi paylaşıldı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şaka değil gerçek! Bu gece kan ter içinde uyanacaksınız
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz