1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat!

Samsun-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat!

featured
service

Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü’nde yürütülen kedi yolu söküm çalışmaları nedeniyle cuma ve pazar günleri hariç olmak üzere, 22.00-06.00 saatleri arasında Ankara istikametinde sağdan iki şerit trafiğe kapatılıyor.

Gaziantep çevre yolunun Burç mevkiinde devam eden altgeçit köprüsü çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Samsun-Ankara yolunun 82-86. kilometreleri arasında süren çalışmalar sebebiyle trafik, servis yoluna yönlendirilerek akış sağlanıyor.

Otomobil yapımı süren yola uçtu

Darende-Malatya yolunun 40-43. kilometreleri arasında yapılan çalışmalar nedeniyle ulaşım kontrollü bir şekilde devam ederken, Artvin-Erzurum yolunun 0-55. kilometrelerinde tünel ve drenaj sistemleri bakım çalışmaları yapılıyor. Bu bölgedeki ulaşım, saat 17.30’a kadar tek şeritten kontrollü olarak sağlanıyor.

Alanya-Gazipaşa yolunun 36-39. kilometreleri arasında ve Erzincan-Demirözü yolunun 3-18. kilometreleri arasında süren yapım çalışmaları nedeniyle, sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri gerekiyor.

Mekece-Pamukova-Sakarya yolunun 11-13. kilometrelerinde devam eden asfalt çalışmaları nedeniyle Doğançay mevkii ile Sapanca istikameti trafiğe kapatıldığından, ulaşım diğer istikametten iki yönlü olarak sağlanıyor. Abana-Bozkurt-Devrekani yolunun 2-21. kilometrelerinde devam eden asfalt kaplama çalışmaları nedeniyle bu güzergahı kullanan sürücülerin dikkatli olması ve trafik kurallarına uyması önem arz ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsun-Ankara yolunu kullanacaklar dikkat!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz