1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun Valiliği’nden deniz yasağı! Vatandaşlar dikkatli olmalı

Samsun Valiliği’nden deniz yasağı! Vatandaşlar dikkatli olmalı

featured
service

Samsun Valiliği, “Muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına, vatandaşlarımızın bugün denize girmemelerini önemle rica ederiz.” ifadesini kullandı. Valilik, hava şartlarının etkisiyle oluşabilecek risklere karşı dikkatli olunmasını ve denize girilmemesini vurguladı.

Meteoroloji ve Sahil Güvenlik birimlerinden gelen bilgilere göre, Samsun sahillerinde şiddetli rüzgar ve yüksek dalgalar bekleniyor. Özellikle öğleden sonra etkisini artırması beklenen hava şartları, denize girmeyi tehlikeli hale getiriyor. Meteoroloji uzmanları, rüzgarın hızının saatte 37 kilometreye ulaşacağını ve dalgaların 1,5 metre yüksekliğe kadar çıkabileceğini belirtiyor.

Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı ve Samsun Valiliği, deniz ve kıyı güvenliği konusunda sürekli olarak vatandaşları bilgilendiriyor. Özellikle kötü hava koşullarında yapılan uyarılar, can güvenliğini koruma adına büyük önem taşıyor. Bu uyarılar sayesinde vatandaşlar, tehlikeli durumlar hakkında bilgilendiriliyor ve gerekli tedbirleri alıyor.

Samsun Valiliği, kötü hava şartlarına karşı vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Özellikle denize girmek isteyenlerin, bu tür uyarılara riayet etmeleri gerektiği belirtildi. Denize girmenin yanı sıra, sahil kenarında vakit geçirenlerin de dalgalara karşı dikkatli olmaları gerekiyor.

Olası bir acil durumda vatandaşların, Sahil Güvenlik ekiplerine ve acil yardım numaralarına ulaşmaları büyük önem taşıyor. Herhangi bir tehlike anında 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ve Sahil Güvenlik birimlerine başvurulması gerekiyor. Vatandaşların, kötü hava şartlarında mümkün olduğunca denizden uzak durmaları ve güvenli bölgelerde kalmaları gerektiği hatırlatılıyor.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsun Valiliği’nden deniz yasağı! Vatandaşlar dikkatli olmalı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz