1. Haberler
  2. Gündem
  3. Samsun’da Beton Pompası ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

Samsun’da Beton Pompası ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurtarma Çalışmaları ve Sonuç

Kazaya karışan araçlardan biri, Yusuf Dilmeç’in kullandığı 55 AIR 697 plakalı otomobildi. Diğer araç ise beton pompası monte edilmiş bir kamyondur. Kaza, Samsun’un Asarcık ilçesinin Gündoğdu Mahallesi’nde meydana geldi. İlk bilgilere göre, otomobilin sürücüsü Yusuf Dilmeç, karşı yönden gelen beton pompası aracıyla çarpıştı. Kazanın nedeni ise henüz netlik kazanmadı.

( = window. || []).push({});

Kaza Nasıl Meydana Geldi?

Kazanın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralanan otomobil sürücüsü Yusuf Dilmeç, Asarcık İlçe Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Dilmeç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

Beton pompası monte edilmiş kamyonun şoförü ise ifadesi alınmak üzere Asarcık İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürüldü. Jandarma ekipleri, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kazayla İlgili Detaylar

Kazanın nasıl meydana geldiği ve kimin kusurlu olduğu henüz tam olarak bilinmiyor. Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede kazanın nedeni netlik kazanacak. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Sonuç

Trafik kazaları, her zaman büyük üzüntülere yol açıyor. Bu kazada da bir can kaybı yaşanması son derece üzücü. Yetkililer, sürücülere trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuyor. Dikkatli ve kurallara uyarak sürmek, kazaları önlemenin en önemli yollarından biridir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Samsun’da Beton Pompası ile Çarpışan Otomobilin Sürücüsü Hayatını Kaybetti
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz