1. Haberler
  2. Gündem
  3. Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Narin’in babası konuştu: Suçlu ister kardeşim, ister eşim olsun cezalandırılsın

Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Narin’in babası konuştu: Suçlu ister kardeşim, ister eşim olsun cezalandırılsın

featured
service

Gözaltına alınan şüpheliler arasında bulunan ve daha sonra serbest bırakılan baba A.G., savcılık sorgusunda çarpıcı ifadelerde bulundu. A.G., kızının kaybolduğu haberini aldığı sırada Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde düğün davetiyesi dağıtmakta olduğunu belirtti.

Komşuları C.K’nın kendisini aramasıyla Narin’in kaybolduğunu öğrendiği söyleyen A.G. bunun üzerine köyden aradığı herkesin telefonunun meşgul olduğunu ifade etti. Eşinin telefonu çaldığında eşinin kardeşiyle görüştüğünü sonra da oğluyla konuştuğunu anlatan A.G. hızlıca köye döndüğünü aktardı. A.G. köye geldiğinde köylülerin yüzde 70’e yakınının caminin önünde olduğunu, bu nedenle onlara neden Narin’i aramadıkları için kızdığını ve gençlerle birlikte aramaya başladıklarını ifade etti.

Soruşturma kapsamında tutuklanan kardeşi Salim Güran ile aralarında husumet olmadığını söyleyen A.G, Salim Güran’ın aracının sol ön koltuğunda Narin’e ait DNA örnekleri bulunması konusunda, çocuklarının ve kendisinin kesinlikle bu araca binmediğini, Narin ve kardeşi E’nin bir kez bindiğini, bunda da arka koltuğa oturduklarını annesinin kendisine söylediğini anlattı. Bu nedenle ön koltuktan çıkan DNA’ya ilişkin bir şey diyemeyeceğini belirten A.G. bu konunun araştırılarak, suçlu kardeşiyle cezalandırılmasını istediğini dile getirdi.

A.G. Salim Güran ile cesedi dere kenarına gizleyen N.B’nin arasının çok iyi olduğunu, aralarından su sızmadığını anlattı.

“Eşinizin sizi aldattığınıza ilişkin bir şüpheniz var mı? Salim ile aralarında bir şey olabilir mi?” sorusu üzerine A.G. “kesinlikle aralarında bir şey olamayacağını, Salim’e güvendiğinden değil eşine güvendiği için bunu söylediğini” ifade etti.

A.G, “ister kardeşi isterse eşi olsun kızına bunu yapan kim ise her türlü cezalandırılmasını istediğini” söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Savcılık sorgusunun ardından serbest bırakılan Narin’in babası konuştu: Suçlu ister kardeşim, ister eşim olsun cezalandırılsın
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz