1. Haberler
  2. Gündem
  3. Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır Sakarya’da Ebediyete Uğurlandı

Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır Sakarya’da Ebediyete Uğurlandı

service

Ordu’nun Gülyalı ilçesindeki kontrol noktasında bir motosikletin çarpması sonucu şehit olan Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır, 27 yaşındayken hayata veda etti. Cenazesi, memleketi Sakarya’da düzenlenen bir törenle toprağa verildi.

Şehit Çangır’ın Türk bayrağına sarılı naaşı, Bağlar Mahallesi’ndeki evinde helallik alınmasının ardından, Akyazı ilçesindeki Gazi Süleymanpaşa Camisi’ne getirildi. Cenaze töreninde, şehidin babası Turgut Çangır, iki ağabeyi ve yakınları tabutun başında taziyeleri kabul etti. Şehidin annesi Asiye Çangır, sözlüsü ve aile üyeleri ise görevliler tarafından teselli edildi.

Cenazesi, öğle namazının ardından Akyazı Merkez Mezarlığı’na defnedildi. Törene, Vali Yardımcısı Ersin Emiroğlu, AK Parti Sakarya Milletvekilleri Ali İnci, Ertuğrul Kocacık, Murat Kaya, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Alemdar, İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş, kaymakamlar, belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler Ordu-Giresun kara yolu üzerinde yol emniyeti kontrol devriyesi icra etmekteydi. A.T. yönetimindeki motosiklet durdurulmaya çalışırken, durmayan motosiklet sürücüsü, görevli Jandarma Astsubay Çavuş Çangır’a çarptı. Ağır yaralanan Çangır, hastanede kurtarılamayarak şehit oldu. Çangır’ın, Gülyalı İlçe Jandarma Komutanlığında 2 Eylül’de göreve başladığı ve Şanlıurfa’da nişanlı olduğu öğrenildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Şehit Jandarma Astsubay Çavuş Mehmet Fatih Çangır Sakarya’da Ebediyete Uğurlandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz