1. Haberler
  2. Gündem
  3. Selma Ateş Bursa Valiliği’nin açıklamasına tepki gösterdi: Benim de Sinan gibi ölmem mi gerekiyor?

Selma Ateş Bursa Valiliği’nin açıklamasına tepki gösterdi: Benim de Sinan gibi ölmem mi gerekiyor?

featured
service

30 Aralık 2022’de Ankara’da silahlı saldırı sonucu öldürülen eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in kardeşi Selma Ateş, Bursa’da kim olduğunu bilmediği kişilerce takip edildiğine dair bir şikayette bulundu ve koruma talep etti.

Sinan Ateş’in ablasının peşindekiler tespit edildi: Selma Ateş’i takip edenler Ülkü Ocakları Üyesi

Ateş’i takip edenlerin Ülkü Ocakları mensubu olmasına dair haberlerin medyada yer almasının ardından Bursa Valiliği bir basın açıklaması yayımladı. Yapılan açıklamada Ateş’in takip edildiğine dair iddia yalanlandı ve Ateş’in şüphelendiği kişilerin bahsi geçen tesise yemek yeme amacıyla giden belediye işçileri olduğu belirtildi.

ANKARAGÜNDEM’a konuşan Ateş, valiliğin bu açıklamasının ardından şu soruları yöneltti:

Bu kişilerin belediye çalışanı olması, beni rahatsız edebilecekleri anlamına mı gelmektedir? Zira oturduğumuz andan itibaren göz hapsine alındık, dört kişiden biri kapıda beklerken üç kişi masada oturuyordu. Biz kalkarken bu üç kişi de kalkıyordu, hep beraber tuvalete mi gidiyorlardı?

Bu kişiler madem belediye çalışanı, mesai saatleri içerisinde, yemek saati bile olmayan bir saatte orada ne yapıyorlardı?

Biz bu kişileri şikayet ettik ve saat 17.00’dan gece 2’ye kadar karakolda bekledik, madem bu kişileri bulmak bu kadar kolaydı neden bize bir isim vermek için bizi bunca saat beklettiler? Karakoldan, emniyete, emniyetten asayişe sürekli sürüklediler bizi. Bu sırada delil mi yok ettiniz?

Bu kişilerin korunduğunu düşünen Ateş, “Bir şey yapmaları için benim de Sinan Ateş gibi sokak ortasında öldürülmem mi gerekiyor” dedi.

Bu açıklamanın ardından daha da hedef haline gelebileceğini belirten Ateş, bu basın açıklaması sebebiyle koruma kararının da muhtemelen verilmeyeceğini söyledi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Selma Ateş Bursa Valiliği’nin açıklamasına tepki gösterdi: Benim de Sinan gibi ölmem mi gerekiyor?
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz