1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sessizliğini bozan Nagehan Alçı gazetecilere çağrı yaptı

Sessizliğini bozan Nagehan Alçı gazetecilere çağrı yaptı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nagehan Alçı ile Rasim Ozan Kütahyalı geçtiğimiz günlerde ayrılık karrı aldı. Alçı ve Kütahyalı çifti, boşanmak üzere İstanbul 2.Aile Duruşması’ne müracaat yaptı. Müracaatta verilen arzuhalde, “Dört yıldır ayrı konutlarda yaşayan tarafların konutlulukları fiilen bitmiştir. Müvekkilin bir ömür süreceğini düşünerek yaptığı konutluluk birliği, Rasim Ozan Kütahyalı’nın yanılgılı tutumları sebebiyle bitmiştir. Bu sebeple 40 milyon lira tazminat ile ikiz çocukların velayetinin müvekkile verilmesini arz ediyoruz. Ayrıca ikiz çocuklar için aylık 60 bin lira nafakanın Rasim Ozan Kütahyalı’dan tahsilini arz ediyoruz” denildi.

— Nagehan Alci @Nagehanalci July 26, 2023

— Nagehan Alci @Nagehanalci July 26, 2023

Haberlerin ardından Nagehan Alçı suskunluğunu bozdu. Alçı sosyal medya paylaşımında, “Rasim’le uzlaşıp, uyuşarak konutluluğumuzu tamamlama kararı aldık. O benim her zaman vicdanına ve usuna güvendiğim arkadaşım ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece hürmetli olmalarını rica ediyorum..” ifadelerini kullandı.

Alçı ayrıca “Boşanma sürecimizle alakalı duruşmadan yayın yasağı çıkmıştır. 10 sıhhatini de ilgilendiren bu alıngan mevzuda palavra yanlış, bölük pörçük haberler yaparak yayın yasağını ihlal edenlerin gereken cezayı alması için avukatlarımız kabahat bülteninde bulunacaktır” diye yazdı.

Alçı daha sonrasında ise yayınlanan haberlere tepki gösterdi ve şöyle yazdı: “Benim açıklamama karşın hala palavra ve eğri haberler yapılmaya devam ediliyor. Benim asla ifade etmediğim hususlar uydurularak Rasim’e saldırılıyor. Biz uyuşmalı boşanıyoruz. Çekişmeli değil. O her zaman iyi ve sorumluluk bir aile babası oldu. Mesullüklerini hep üstlendi.”

Rasim’le uzlaşıp, uyuşarak konutluluğumuzu tamamlama kararı aldık. O benim her zaman vicdanına ve usuna güvendiğim arkadaşım ve fikirdaşım olacak. İlişkimiz hep baki kalacak. Çocuklarımız için medyadaki meslektaşlarımdan sürece hürmetli olmalarını rica ediyorum..

Benim açıklamama karşın hala palavra ve eğri haberler yapılmaya devam ediliyor. Benim asla ifade etmediğim hususlar uydurularak Rasim’e saldırılıyor. Biz uyuşmalı boşanıyoruz. Çekişmeli değil. O her zaman iyi ve sorumluluk bir aile babası oldu. Mesullüklerini hep üstlendi.

Nagehan Alçı’nın boşanma arzuhalinde dikkat toplayan detay: 4 yıldır ayrı yaşıyoruz

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sessizliğini bozan Nagehan Alçı gazetecilere çağrı yaptı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.
Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz