1. Haberler
  2. Gündem
  3. Seyahat planı olanlar dikkat! Bakanlık uyardı: ‘Zorunlu olmadıkça seyahatlerden kaçının’

Seyahat planı olanlar dikkat! Bakanlık uyardı: ‘Zorunlu olmadıkça seyahatlerden kaçının’

featured
service

Dışişleri Bakanlığı, Lübnan’daki son gelişmeler ışığında vatandaşlara önemli bir seyahat uyarısı yaptı. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, Lübnan’daki güvenlik durumunun hızla kötüleşebileceği belirtilerek, vatandaşların zorunlu olmadıkça bu ülkeye seyahat etmekten kaçınmaları gerektiği vurgulandı.

Açıklamada, Lübnan’da bulunan Türk vatandaşlarının da dikkatli olmaları gerektiği ifade edildi. Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel gibi bölgelerden uzak durulması, bu bölgelerde bulunmanın zaruri olmadığı durumlarda ziyaret edilmemesi önemle tavsiye edildi.

Bakanlık tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Lübnan’da bulunan vatandaşlarımızın ise tedbirli olmaları, zorunlu olmadıkça Nebatiyeh, Güney Lübnan, Bekaa ve Baalbek-Hermel vilayetlerine gitmemeleri ve Lübnan’da kalmaları elzem olmayanların mümkünse ticari uçuşlar halen devam ederken Lübnan’dan ayrılmaları tavsiye olunmaktadır. Gelişmelerin Bakanlığımızın ve Beyrut Büyükelçimizin resmi web sitelerinden ve sosyal medya hesaplarından takip edilmesi yararlı olacaktır. Acil durumlar için Beyrut Büyükelçiliğimize aşağıdaki telefonlardan ulaşılabilmektedir. ‘+961 3 944 904 / +961 70 622 012’”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Seyahat planı olanlar dikkat! Bakanlık uyardı: ‘Zorunlu olmadıkça seyahatlerden kaçının’
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz