1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sıcaklıklar 5-10 derece düştü: 20 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı

Sıcaklıklar 5-10 derece düştü: 20 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı

featured
service

İstanbul’da yağmur aralıklarla devam ediyor, özellikle Anadolu yakasının Şile, Sancaktepe ve Çekmeköy gibi ilçelerinde daha yoğun yağış bekleniyor. Hissedilen sıcaklık 16-17 derece civarında seyrediyor. Ankara’da ise yağmur aralıklarla etkili olurken, hava sıcaklığı 14 dereceye kadar düştü.

Hava sıcaklığında önemli düşüşler yaşanacak. Özellikle iç kesimlerde hissedilen sıcaklık 8 ila 14 derece arasında azalacak. Diğer bölgelerde ise sıcaklıkta önemli bir değişiklik beklenmiyor.

Kastamonu, Bartın ve Zonguldak için turuncu kodlu, Adana, Ağrı, Bingöl, Bitlis, Bolu, Erzurum, Hakkari, Kars, Muş, Sinop, Sivas, Van, Ardahan, Iğdır, Karabük, Osmaniye ve Düzce illeri için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Vatandaşlardan sel, su baskını ve fırtına gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması istendi.

Marmara’da yağış daha çok Kocaeli, Sakarya bölümünü etkiliyor. Trakya kesiminde güneş ara ara görülebilecek. Hissedilen sıcaklık Kocaeli’de 15, Çanakkale’de 18 derece. Bölgede cumaya doğru sıcaklık 5-6 derece artacak.

İç Anadolu’da Yozgat, Sivas, Kayseri kesiminde aralıklı yağmur var. Sıcaklık düştü. Konya 19, Eskişehir 16, Kayseri 18, Sivas 21 derece. Çarşamba yağış, çok az noktada bekleniyor

Ege’de hava güneşli ama rüzgar serin esiyor. Denizli 25, Manisa ve Muğla 26, Kütahya 15, Bodrum 27 derece. Perşembe ve Cuma hava daha sıcak olacak.

Akdeniz’de de rüzgar serin eserken hissedilen sıcaklık azalıyor. Mersin, Adana, K. Maraş tarafında iç kesimlerde yağış var. Adana 29, Hatay 27, K.Maraş 26, Isparta 23 dereceye gerileyecek.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sıcaklıklar 5-10 derece düştü: 20 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz