1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinan Ateş cinayeti sanığı Tolgahan Demirbaş’tan ifadesini alan savcıya tehdit

Sinan Ateş cinayeti sanığı Tolgahan Demirbaş’tan ifadesini alan savcıya tehdit

featured
service

Demirbaş, dava dosyasına giren Ses ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile yapılan sorgusunda savcı Ayhan Ay’ı tehdit etti.

Sorgu esnasında Demirbaş, görevden alınan savcıları hatırlatarak Ay’ı “Durdu Özer ve Durmuş Ali Kaya nerede, onlarla aynı safta olmayın” sözleriyle uyardığı görülüyor.

Demirbaş, “Bu olay siyasi mecraya çekilmek isteniyor. Lütfen buna alet olmayın, bu günaha ortak olmayın sayın savcım. Durdu Özer nerede, Durmuş Ali (Kaya) nerede? Onlarla aynı safta durmayın. Onların tehdit siyaseti hesaplaşmadır. Siz onlarla iş birliği içinde olmayın” ifadelerini kullanıyor.

Bunun üzerine savcı Ay, “Tavsiyelerini kendine sakla. Ben siyasetle alakası olan bir savcı değilim. İspat edilirse de istifa ederim. Yorum yapmak yerine benim söylediklerime cevap ver” yanıtını veriyor.

Sinan Ateş’in dava dosyasına giren SEGBİS sorgu görüntülerinde Demirbaş, soruşturmaya Olcay Kılavuz ile Ahmet Yiğit Yıldırım’ı şüpheli olarak kaydeden, bilirkişi raporunu dosyaya kazandırdıktan sonra görevden alınan başsavcı vekili Durdu Özer ve savcı Durmuş Ali Kaya’yı işaret ediyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinan Ateş cinayeti sanığı Tolgahan Demirbaş’tan ifadesini alan savcıya tehdit
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz