Sinan Ateş davasında mahkemede gergin anlar! Mahkeme başkanından sert uyarı…

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Duruşma sırasında, tutuklu sanık polis memuru Murat Can Çolak, suçlamaları reddederek, tetikçi Eray Özyağci’yi İstanbul’dan Ankara’ya getirdiğini kabul etmediğini belirtti. Çolak, diğer sanıklarla birlikte Ankara’ya gittiklerini ancak Özyağci’yi tanımadığını ve olay tarihinde kendisine ulaşan bilgiler olmadığını iddia etti.

Diğer bir sanık Ufuk Köktürk ise, sanık Doğukan Çep ile cezaevinde tanıştıklarını ve olay tarihinde kendisine borç talep ettiğini söyledi. Köktürk, Ateş’in cinayetinden haberdar olmadığını ve borcunu arkadaşından aldığı parayla ödediğini savundu.

Mahkeme Başkanının Sert Çıkışı

Mahkeme başkanı, duruşma salonundaki gerginliğe sert tepki göstererek, avukatların tartışmayı sonlandırmasını istedi. Başkan, savunma hakkının aşılmaması gerektiğini vurgulayarak, “Müvekkillerinize bir şeyi ispat edeceksiniz diye savunma hakkını aşmanıza müsaade etmem. Sabrımız da bir yere kadar.” dedi.

Müşteki Avukatların Tepkisi

Duruşma sırasında müşteki avukatlarından biri ile mahkeme başkanı arasında yaşanan sözlü tartışma sonrasında, bir avukatın salondan çıkarılması gerginliği artırdı. Ancak duruşma başkanının talimatıyla durum kontrol altına alındı ve duruşmaya öğle arası verildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinan Ateş davasında mahkemede gergin anlar! Mahkeme başkanından sert uyarı…

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz