1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinan Ateş davasının duruşmasında abla Ateş darbedilmişti: 3 bin TL karşılığında saldırttılar

Sinan Ateş davasının duruşmasında abla Ateş darbedilmişti: 3 bin TL karşılığında saldırttılar

featured
service

Olay, Selma Ateş Kazanç, eşi, annesi ve kız kardeşiyle birlikte Millî Yol Partisi Genel Başkanı Remzi Çayır ile sohbet ederken başladı. İddialara göre Mertcan Kılıç, Selma Ateş Kazanç’a arkasından yaklaşarak boynundan tutup çekti. Kazanç’ın eşi, eşini korumaya çalışırken Kılıç’ın saldırısına uğradı ve ona da vuruldu. Saldırgan Kılıç, Sinan Ateş’in diğer ablası Sevda Ateş Yörükoğlu’nu da yere düşürüp sürükledi.

Olay sırasında hızla müdahale eden polis ekipleri, Mertcan Kılıç’ı gözaltına aldı. Saldırı anında yaşanan kargaşa nedeniyle Sinan Ateş’in ailesi büyük bir şok yaşarken, Kılıç’ın polis tarafından gözaltına alınmasının ardından “kadına karşı basit yaralama” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildiği bildirildi.

Saldırının, Mertcan Kılıç’a para karşılığı yaptırıldığı iddiası gündeme geldi. Halk TV yazarı İsmail Saymaz’ın haberine göre, saldırıyı azmettirenler arasında Servet Bozkurt ve Ümit Özdağ isimli şahıslar yer aldı. İddialara göre, Kılıç’a saldırı için 3 bin TL ödeme yapıldı ve saldırı anı telefonla kaydedildi.

Gözaltına alınan Servet Bozkurt, ifadesinde Mertcan Kılıç ile aynı mahallede yaşadıklarını ve saldırının gerçekleştiği gün cezaevine ziyaret amacıyla gittiklerini belirtti. Bozkurt, Kılıç’a yalnızca borç olarak para verdiğini ve herhangi bir azmettirme amacı taşımadığını savundu. Diğer azmettirici olarak adı geçen Ümit Özdağ ise cezaevine para yatırmak amacıyla geldiklerini, olay sonrası hızla uzaklaştıklarını belirtti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinan Ateş davasının duruşmasında abla Ateş darbedilmişti: 3 bin TL karşılığında saldırttılar
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz