1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: “Bu siyasi bir davadır!”

Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: “Bu siyasi bir davadır!”

featured
service

Sinan Ateş’in ailesi, Ankara’da suikast sonucu hayatını kaybeden eski Ülkü Ocakları Genel Başkanı Sinan Ateş’in katillerinin bulunması için mücadele ediyor. CHP Genel Merkezi’nde Özgür Özel ile görüşen aile, davanın siyasi boyutuna dikkat çekti ve adalet taleplerini dile getirdi.

Sinan Ateş’in davasında beşinci duruşma gerçekleştirildi. Bu duruşmada tutuklu yargılanan 22 sanıktan 10’u tahliye edilirken, duruşma savcılık mütalaası için 19 Temmuz’a ertelendi.

Ateş ailesi, oğullarının katillerinin bulunması ve adaletin sağlanması için mücadele etmeye devam edeceklerini vurguladı. Anne Saniye Ateş, “Bu yaştan sonra bana bu düştü. Adalet yerini bulana kadar bu davanın peşini bırakmayacağım. Bu siyasi bir davadır ve kapatılmasına izin vermeyeceğiz” şeklinde konuştu.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de aileye destek vererek, davanın takipçisi olacaklarını ve adaletin sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti. Özel, “Sinan Ateş’in davası, sadece ailenin değil, tüm toplumun adalet arayışıdır. Bu davanın sonuna kadar takipçisi olacağız” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinan Ateş’in annesi Saniye Ateş: “Bu siyasi bir davadır!”
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz