1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sinemasever keyiften dört köşe olacak: 9 yeni film geliyor

Sinemasever keyiften dört köşe olacak: 9 yeni film geliyor

featured
service

“Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık”

Aksiyon ve macera sevenleri sinema salonlarına çekmeyi hedefleyen “Maymunlar Cehennemi: Yeni Krallık” filminin yönetmen koltuğunda “The Maze Runner” filmlerine imza atan Wes Ball oturuyor.

“War for the Planet of the Apes” ile tamamlanan son üçlemenin yaklaşık 300 yıl sonrasında geçen yapım, üçlemenin doğrudan devamı olmasa da maymunların hüküm sürdüğü insanların ise gölgede yaşadığı bir evrende geçiyor.

“Çingene Kızı Zeugma”

Romantik komedi filmi “Çingene Kızı Zeugma”, müzeye getirilen değerli bir eserin çalınmasıyla yaşananları anlatıyor. Kamil Çetin’in yönettiği filmde, İnan Ulaş Torun, Aysel Nazim ve Altan Erkekli rol alıyor.

Filmin konusu kısaca şöyle:

“ABD’den Gaziantep’teki Zeugma müzesine getirilen Çingene Kızı mozaiğini herkes heyecanla beklemektedir. Mozaikle ilgili Barbaros ve adamları da müze müdürü Esra ile güvenlik görevlisi Zeki kadar heyecanlıdır. Mozaik bir anda ortadan kaybolunca herkes birbirinden şüphelenmeye başlar. Peki mozaiği kim çalmıştır?”

“Beyaz Eşya”

Hakan Eser’in yönetmenliğini üstlendiği komedi filmi “Beyaz Eşya”, iki buzdolabı yüzünden kendilerini türlü dertler içinde bulan iki ailenin hikayesini anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Özge Yağız, Burak Sevinç ve Ferit Aktuğ yer alıyor.

“Görücü”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sinemasever keyiften dört köşe olacak: 9 yeni film geliyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz