Sivasspor’dan eski futbolcusuna ‘Atatürk’lü tepki: ‘Zeki, çevik, ahlaklı…’

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kulübün açıklamasında, Hakan Arslan’ın Sivasspor’da uzun yıllar boyunca önemli katkılarda bulunduğu ve bugün yaptığı açıklama ile kulübe veda ettiği belirtildi.

Geçen sezon başında teknik direktör Servet Çetin’in Hakan Arslan’ı kadroda düşünmediği vurgulanan açıklamada, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ve yönetim kurulunun oyuncunun takımda kalmasını sağladığı ifade edildi.

Ayrıca, 15 Eylül 2023 tarihinde Hakan Arslan’ın transfer komitesine başvurduğu belirtilen açıklamada, “Hakan Arslan, ‘Bana çok büyük rakamla transfer teklifinde bulundular’ diyerek takımımızdan gitmek istediğini söylemiştir. Yönetim kurulumuz, yaptığı değerlendirme neticesinde oyuncunun takımda kalması yönünde karar bildirmiştir.” denildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

“Bir röportaj esnasında gazetecinin, ‘Ziya Erdal ve Hakan Arslan önümüzdeki sezon takımda kalacak mı, sezon sonunda futbolu bırakacak mı?’ sorusunu basın sözcümüz Gökhan Karagöl, ‘İki oyuncu da bizim kıymetlimiz ve evladımız.’ diyerek cevaplamıştır.

Ancak farklı sosyal medya platformlarında, ‘Hakan Arslan sezon sonu futbolu bırakıyor’ paylaşımları yapılmış, bu durumun asılsız olduğu yönetim kurulumuz tarafından kendine söylenmiştir. Buna rağmen sosyal medyada çıkan asılsız haberleri referans göstererek talihsiz bir veda açıklaması yapan Hakan Arslan’a Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi, ‘Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim’ düsturunu hatırlatır bundan sonraki futbol hayatında kendisine başarılar dileriz.”

Sivasspor ile yollarını ayıran Hakan Arslan, şu açıklamayı yapmıştı:

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sivasspor’dan eski futbolcusuna ‘Atatürk’lü tepki: ‘Zeki, çevik, ahlaklı…’

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz