Skandal ötesi karar! Motokurye Samet Özgül’ün katledilmesine sebep olan ve 20 ayrı suç kaydı bulunan Mustafa Demirci serbest bırakıldı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aracın sürücüsü Mustafa Demirci ve yanındaki Halil İbrahim Demirci ile Bülent Açıkgöz, Özgül’e saldırmış, Halil İbrahim Demirci 28 yaşındaki Samet’i boynundan bıçaklamıştı.

Özgül’ün öldürülmesi davasında yargılanan ve 20 sabıka kaydı bulunan Mustafa Demirci, mükerrir eden cezası bittiğinden dolayı serbest bırakıldı.

Samet Özgül’ün katlinden kısa süre sonra gözaltına alınan üç kişi, Özgül’ün ‘kendilerine küfrettiğini ve tartışmanın bu nedenle çıktığını’ iddia etmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, sanıklar hakkında “kasten öldürme” ve “kasten öldürmeye yardım” suçlarından dava açmıştı.

Ankara 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nde 27 Eylül 2023 tarihinde görülen 3. duruşmada, sanık Halil İbrahim Demirci “kasten öldürme” suçundan müebbet hapis cezasına çarptırılmış, 22 ayrı suç kaydı bulunan Mustafa Demirci ve Bülent Açıkgöz ise “kasten öldürmeye yardım etmek” suçundan 12’şer yıl hapis cezası almıştı.

İstinaf Mahkemesi, Ankara 11’inci Ağır Ceza Mahkemesi’nin verdiği kararı bozarak, tutuklu tek sanığın müebbet hapis cezası kararını bozmuş, iki sanığın ise adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasını talep etmişti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Skandal ötesi karar! Motokurye Samet Özgül’ün katledilmesine sebep olan ve 20 ayrı suç kaydı bulunan Mustafa Demirci serbest bırakıldı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz