1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sokak Ortasında Eziyet Edilmişti! Şiddet Mağduru Köpeği Zabıt Kâtibi Sahiplendi

Sokak Ortasında Eziyet Edilmişti! Şiddet Mağduru Köpeği Zabıt Kâtibi Sahiplendi

featured
service

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığında görevli Zabıt Kâtibi Özge Canbul, olayın duyulmasının ardından köpeği sahiplenmek isteyerek müracaatta bulundu. Canbul, köpeği Tepebaşı Belediyesi’nde tedavi gördükten sonra sahiplendirme işlemlerini tamamlayarak barınaktan teslim aldı.

Eskişehir Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, köpeği sahiplenerek kendisine bir yuva sağlayan Zabıt Kâtibi Canbul ile bir araya gelerek kendisini örnek davranışından dolayı tebrik etti.

Tüm hayvanların haklarının korunması ve uğradıkları şiddetten kurtarılması için tüm imkânların kullanıldıklarını belirten Başsavcı Yeldan, Zabıt Kâtibi Özge Canbul’un şiddete uğrayan köpeği sahiplenmesi ile ilgili olarak, “Zabıt Kâtibimizin bu davranışı bizleri duygulandırdı. Bu davranışın herkese örnek olmasını istiyoruz. Köpeğimize Pamuk ismini verdik” diye konuştu.

Şiddete maruz kalan köpeği sahiplenen Zabıt Kâtibi Canbul, Pamuk’un bugüne kadar yaşadıklarını unutturmak istediğini belirterek, “Bundan sonrasında yavrumuza güzel bir hayat sunacağız. Bu süreçte desteğini esirgemeyen Başsavcımıza duyarlılığından dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sokak Ortasında Eziyet Edilmişti! Şiddet Mağduru Köpeği Zabıt Kâtibi Sahiplendi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz