1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sonunda belli oldu! Emekli maaşlarında son dakika: İşte Erdoğan’ın masasına gidecek rakam

Sonunda belli oldu! Emekli maaşlarında son dakika: İşte Erdoğan’ın masasına gidecek rakam

featured
service

Emekli maaşlarına yapılacak zam konusunda son durum merakla beklenirken, Ankara kulislerinde çeşitli iddialar dolaşıyor. Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’in en düşük emekli maaşı için 12 bin TL’yi onayladığı ve bu rakamın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a sunulacağı belirtiliyor.

TGRT Haber Ankara Temsilcisi Fatih Atik’in aktardığı bilgilere göre, başlangıçta üç seçenek bulunurken, bunlar ikiye indirildi. Atik, “Bu iş haftaya çözülür. Toplantı aslında daha önce yapılmış. Programa gelmeden önce de konuştum. Aslında bu iş bitti. Emeklilere artış yapılacak. İki seçenek haline getirildi. En düşük emekli aylığı 12 bin TL veya 12 bin 500 TL’ye çıkarılacak. 12 bin olan seçenekten 3,2 milyon emekli faydalanacak, diğerinden ise 3,7 milyon emekli faydalanacak” dedi.

Emekliye ek ödeme! Sakın kaçırmayın: Minimum 13.000 TL...

Millet Haber Ajansı Genel Yayın Yönetmeni Sinan Burhan da canlı yayında dikkat çeken bilgiler paylaştı. Burhan, “Emekli maaşı konusuyla ilgili hem AK Parti ile hem de bakanlık kaynakları ile görüştüm. En düşük emekli maaşının 12 bin TL olması noktasında uygun bulduklarını belirttiler. Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve ekonomi yönetimi rakamı onayladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sunulacak ve açıklanacak” ifadelerini kullandı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sonunda belli oldu! Emekli maaşlarında son dakika: İşte Erdoğan’ın masasına gidecek rakam
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz