1. Haberler
  2. Gündem
  3. Spor kompleksinin adını değiştirdiler: Diyarbakır’da Gaffar Okkan tartışması…

Spor kompleksinin adını değiştirdiler: Diyarbakır’da Gaffar Okkan tartışması…

featured
service

Halkların Eşiklik ve Demokrasi Partili (DEM Parti) Kayapınar Belediyesi, 6 Eylül günü yapılan Belediye Meclis toplantısında alınan kararla ilçedeki Şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesi’nin ismini ‘Barış Spor Kompleksi’ yaptı.

Karara tepkisini sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla dile getiren AKP Diyarbakır İl Başkanı Raşit Ocak, Gaffar Okkan’ın bu kent için barış ve spora büyük katkılar sağlamış bir isim olduğunu belirtti. Ocak, paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Diyarbakırlı hemşehrilerim adına, DEM’li Belediye Başkanına soruyorum. Diyarbakır’ı tanıyan herkes, şehit Emniyet Müdürü Ali Gaffar Okkan’ın bu şehirle nasıl bütünleştiğini bilir. Şehre, spor ve toplumsal barış anlamında büyük katkılar sağlamış bu değerli ismin bir spor kompleksinden silinmesi hangi mantığa sığar? Barış ve spor kavramlarını Gaffar Okkan’dan ayırmak mümkün mü? Bazı kişiler, bu kadim şehrin değerlerini yok etmeye çalışıyor. Oysa şehir yönetmek, isimler üzerinden siyaset yapmak değil; hizmet ve yenilik üretmektir. Gaffar Okkan, Diyarbakır’a ve spora büyük bir sevgi ve hassasiyetle bağlı bir isimdi. Onun adı, bu şehirde sporun ve gençliğin sembolüdür ve öyle kalmalıdır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Spor kompleksinin adını değiştirdiler: Diyarbakır’da Gaffar Okkan tartışması…
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz