1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sucu dükkanında yalıtımlı odada cinsel istismar davasında karar: Metin Şenay’a 293,5 yıl hapis

Sucu dükkanında yalıtımlı odada cinsel istismar davasında karar: Metin Şenay’a 293,5 yıl hapis

featured
service

Bakırköy 24. Ağır Ceza Mahkemesi’nde basına ve izleyiciye kapalı olarak gerçekleştirilen duruşmaya tutuklu sanık Metin Şenay Ses Ve Görüntü Bilişim Sistemi (SEGBİS) ile katıldı.

Mahkeme sanık Metin Şenay’a, “12 yaşını tamamlamamış çocuğa karşı nitelikli cinsel istismar”, “Cebir tehdit ve hile kullanarak çocuğu cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma”, “Müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak” suçlarından toplamda 293 yıl 6 ay hapis cezası verilmesine hükmetti.

Sanık Şenay ayrıca 1 milyon 687 lira adli para cezasına çarptırıldı.

Bağcılar’da 24 Mayıs 2023 tarihinde 11 yaşındaki M.Y okuldan eve dönmeyince ailesi durumu polise bildirmişti. Polis yaptığı incelemeler sonucunda M.Y’nin okul çıkışında beyaz bir minibüse bindiğini tespit etmişti. Araştırmalar sonucu beyaz minibüsün M.Y’nin evine su getiren sucu Metin Şenay’a ait olduğu belirlenmişti.

Evine ve iş yerine eş zamanlı baskın yapılan Şenay kaçmaya çalışırken yakalanmıştı. Metin Şenay’ın iş yerinde yapılan aramalarda ses yalıtımı olan bir oda tespit edilmişti. Yürütülen soruşturma sonucunda Şenay’ın ses yalıtımlı odada 4 çocuğa cinsel istismarda bulunduğu belirlenmişti.

Tutuklanan Metin Şenay hakkında, 4 çocuğa karşı “Cebir tehdit ve hile kullanarak çocuğu cinsel amaçla hürriyetinden yoksun kılma”, “12 yaşını tamamlamamış çocuğun nitelikli cinsel istismarı” ve “Müstehcen yayınların üretiminde çocukları kullanmak” suçlarından toplamda 128 yıl 9 aydan 331 yıl 6 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sucu dükkanında yalıtımlı odada cinsel istismar davasında karar: Metin Şenay’a 293,5 yıl hapis
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz