1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sude Naz’ı sokak ortasında sopayla darbeden sanık tahliye edilmeyecek

Sude Naz’ı sokak ortasında sopayla darbeden sanık tahliye edilmeyecek

featured
service

Yılmaz Akman hakkında “Kasten yaralama” ve “Alenen hakaret” suçlarından dava açıldı. Akhisar 4’üncü Asliye Ceza Mahkemesi’ndeki davanın ikinci duruşması dün görüldü.

Duruşmada işlediği suçu kabul eden Yılmaz Akman, bir sinirle olayın meydana geldiğini söyledi ve tahliyesini istedi. Hakaret suçundan 9 ay 15 gün, kasten yaralama suçundan ise 10 ay hapis cezası verilen Akman adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Akhisar Cumhuriyet Savcılığı da Atak’a şiddet uyguladığı iddiasıyla hakkında 4 ayrı suç dosyasının daha bulunduğu gerekçesiyle Akman’ın tahliye edilmesine itiraz etti. İtiraz, üst mahkeme tarafından kabul edildi. Mahkemenin kararı sonrası Akman, cezaevinden tahliye edilmedi ve tutukluluk hali devam etti.

Kararı değerlendiren Sude Naz Atak, şöyle konuştu:

“Şu an çok mutluyum. Yılmaz’ın tahliye edilmesi benim ve çocuğum açısından iyi olmayacaktı. Daha önce çocuğumun da önünde defalarca şiddete maruz kaldım. Çocuğumun da psikolojisi büyüdü. Annesiz ve babasız büyüdüm. Çocuğumun da bu şekilde büyümesini istemiyorum. O nedenle korkum ölüm değil de çocuğumun annesiz büyümesi. Çünkü benden başka bakacak kimsesi yok. Bu tür şiddet olayları, davalarında kadınlara şiddet uygulayıp da salınan kişiler, kadınlar açısından büyük risk. Eğer bu şekilde devam eder, kadına en ufak şiddet gösteren herkes ceza alırsa, kadın cinayetlerinde bir nebze de olsa düşüş yaşanır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sude Naz’ı sokak ortasında sopayla darbeden sanık tahliye edilmeyecek
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz