1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sultangazi Belediyesi Ücretsiz Sınav Hazırlık Programı ile Öğrencileri Destekliyor

Sultangazi Belediyesi Ücretsiz Sınav Hazırlık Programı ile Öğrencileri Destekliyor

featured
service

Sultangazi Belediyesi, Eğitime Destek Akademisi (SEDA) aracılığıyla ilçedeki öğrencilerine büyük destek sağlıyor. 314 öğrenci, Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) ilk 50 bin içinde yer almayı başardı.

Yapılan açıklamalara göre, SEDA’da eğitim alan öğrencilerden 5’i YKS’nin sayısal, sözel ve eşit ağırlık alanlarında ilk 500 içinde yer aldı. Ayrıca, 314 öğrenci toplamda ilk 50 bin içerisinde başarı göstermeyi başardı.

SEDA öğretmenleri, öğrencileri en uygun üniversite tercihlerine yönlendirmek için rehberlik hizmetleri sunuyor. Tercih döneminde öğrenciler; 15 Temmuz Demokrasi ve Şehitler Meydanı’nda ve diğer SEDA şubelerinde ücretsiz danışmanlık alabiliyorlar.

Sultangazi Belediyesi, vatandaşlardan gelen yoğun talepler doğrultusunda SEDA’nın 7. şubesini açma hazırlıklarına başladı.

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Zübeyde Hanım Mahallesi’nde yapılan yeni şube ile ilgili, “Gençlerimizin başarısı bizim için bir gurur kaynağı. İlk 50 bine giren 314 öğrencimizi ve onları destekleyen tüm öğretmenlerimizi tebrik ediyorum. Her şey gençlerimizin geleceği için!” diyerek duygu ve düşüncelerini paylaştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sultangazi Belediyesi Ücretsiz Sınav Hazırlık Programı ile Öğrencileri Destekliyor
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz