1. Haberler
  2. Gündem
  3. Sultangazi’de Böcek İlacı Skandalı: 9 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

Sultangazi’de Böcek İlacı Skandalı: 9 Kişi Hastaneye Kaldırıldı

featured
service

Sultangazi’de Cebeci Mahallesi’nde yer alan özel anaokulunda, öğle saatlerinde böcüklerle mücadele amacıyla gerçekleştirilen ilaçlama işlemi sonrasında, 4’ü çocuk toplamda 9 kişi, sağlık sorunları nedeniyle hastaneye kaldırıldı.

4 katlı bina içerisinde bulunan anaokulunun giriş katındaki böcek ilaçlaması sonrası, ilaç kısa süre içinde apartmanın diğer katlarına yayıldı. Bu duruma bağlı olarak bina sakinleri, mide bulantısı, kusma ve baş dönmesi gibi rahatsızlıklar bildirmeye başladı.

İhbarın ardından olay yerine sağlık, Ulusal Medikal Kurtarma Ekibi (UMKE), itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Sağlık görevlileri, ilk müdahaleyi yaptıktan sonra, 4’ü çocuk olmak üzere 9 kişi, ambulanslarla Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ile Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Tedavi altına alınanların sağlık durumlarının stabil olduğu öğrenildi.

Olay sonrası itfaiye ekipleri, bina içerisinde inceleme gerçekleştirdi. Daha sonra, özel kıyafetlerle anaokuluna giren ekipler, hava tahliye çalışmaları yaparak durumu kontrollü hale getirdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Sultangazi’de Böcek İlacı Skandalı: 9 Kişi Hastaneye Kaldırıldı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz