1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tarihi yayın tüm zamanların reyting rekorunu kırdı

Tarihi yayın tüm zamanların reyting rekorunu kırdı

featured
service

Ali Koç-Aziz Yıldırım buluşması öncesi stüdyoda gergin anlar

Fenerbahçe Kongresi’nin ilk gününde, mevcut başkan Ali Koç ve eski başkan Aziz Yıldırım arasındaki gerilim, gece geç saatlerde Habertürk ekranlarına taşındı. İki başkan adayının tartışması, Fenerbahçe camiası ve futbolseverler tarafından büyük ilgi gördü.

Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasındaki tartışma, Habertürk ekranlarında moderatör Ahmet Selim Kul yönetiminde gerçekleşti. Programda, Yıldırım’ın Koç’a yönelik eleştirileri ve Koç’un Yıldırım’a cevapları, zaman zaman hararetli anlara sahne oldu. Yıldırım’ın “Başkan gel bir öpüşelim” teklifiyle başlayan program, tartışmaların ardından iki başkanın tokalaşarak ve öpüşerek ayrılmasıyla sona erdi.

Fenerbahçe başkan adayları Ali Koç ve Aziz Yıldırım canlı yayında yüzleşti

Habertürk’ün YouTube hesabından da canlı olarak yayımlanan program, 420 bin kişi tarafından izlendi. Sosyal medyada geniş yankı uyandıran yayın, Fenerbahçe camiasının ve futbolseverlerin dikkatini çekti. Programda konuşulan konular ve iki başkan adayının birbirine yönelik açıklamaları, sosyal medyada da günün en çok konuşulan konuları arasına girdi.

Programın sonunda Ali Koç ve Aziz Yıldırım, seçimden sonra beraber yemek yeme sözü vererek, yeni bir sayfa açma temennisinde bulundu. İki başkan adayı, Fenerbahçe’nin geleceği için birlik ve beraberlik mesajları verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarihi yayın tüm zamanların reyting rekorunu kırdı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz