1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Yangınlarla Mücadelede Son Durumu Açıkladı

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Yangınlarla Mücadelede Son Durumu Açıkladı

featured
service

Muğla’da Ula Yangın Yönetim Merkezi’nde basın açıklaması yapan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, perşembe sabahı itibarıyla 247 yangına müdahale edildiğini ve bu yangınlardan 241’inin kontrol altına alındığını açıkladı. Yumaklı, “Şu an için bizi endişeye sevk edecek herhangi bir yangın yok,” dedi.

Yumaklı, Yatağan’ın Yava Mahallesi ile Ula ilçesinin Karadere mevkisinde meydana gelen yangınları helikopterle takip etti. Ayrıca, en son İzmir’in Karşıyaka ilçesindeki Yamanlar yangınının kontrol altına alındığını ifade etti.

Ula Yangın Yönetim Merkezi’nde gazetecilere açıklamalarda bulunan Yumaklı, “İzmir’in Menderes ilçesindeki Tahtalı Barajı çevresindeki yangının enerjisi düşürüldü. Ekipler, arazinin sarp yapısı nedeniyle müdahalelerine devam ediyor. Gece boyunca bu çalışmalara ara vermeden devam edeceğiz,” dedi.

Aydın’ın Bozdoğan ilçesindeki yangınla ilgili bilgi veren Bakan Yumaklı, bu yangının da kontrol altında olduğunu belirtti. Ayrıca, Karabük’ün Ovacık ilçesindeki yangının kontrol alındığını ve Manisa Gördes yangınını söndürme çalışmalarının büyük oranda tamamlandığını ifade etti.

Bakan Yumaklı, Uşak Eşme’deki yangının kontrol altına alındığını ve soğutma işlemlerinin devam ettiğini belirtirken, destek veren tüm ekip ve bireylere teşekkür etti. Ayrıca, “Gelecek günlerde daha güzel haberler vereceğiz,” şeklinde konuştu.

Not: Yangınlarla ilgili gelişmeler ve bilgilerin devam edeceği duyuruldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Yangınlarla Mücadelede Son Durumu Açıkladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz