1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tarlada pahalı marketten ondan pahalı! İster 400 TL’ye alın ister 2500 TL’ye! Bursa’da hasadı hızlı başladı

Tarlada pahalı marketten ondan pahalı! İster 400 TL’ye alın ister 2500 TL’ye! Bursa’da hasadı hızlı başladı

featured
service

Sağlık açısından oldukça önemli bir yere sahip olan yaban mersini, antioksidan içeriği ile dikkat çekiyor. Vücuda pek çok açıdan fayda sağlayan yaban mersininin başlıca yararları şu şekildedir:

1. Antioksidan İçeriği: Antioksidan bakımından son derece zengin olan yaban mersini vücuttaki serbest radikallere karşı savaş açarak hücre hasarının önüne geçer. Bu sayede yaşlanmayı geciktiren yaban mersini kanser, Kalp hastaları ve diğer hastalıklara karşı da koruyucu etki sağlamaktadır.

2. Bağışıklık Sistemi Desteği: C vitamini ile birlikte bağışıklık sistemini güçlendiren yaban mersini vücudu hastalıklara karşı koruyarak enfeksiyon riskini en aza indirir.

3. Kolesterol Düzeylerini Dengeleme: Yaban mersini içerisinde bulunan lifler ve antioksidanlar ile kolesterol seviyesini dengelemektedir. Kalp sağlığını olumlu yönde etkileyen en önemli ürünlerin başında geliyor.

4. Göz Sağlığına Katkı: Antioksidan açısından zengin olan yaban mersini göz sağlığını korurken yaşa bağlı görme bozukluklarını da önlemektedir.

5. Sindirim Sistemi Sağlığı: Yaban mersini lifli yapısı ile birlikte sindirim sistemini de destekler. Sindirim problemi yaşayanlar beslenmesine yaban mersinini dahil edebilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tarlada pahalı marketten ondan pahalı! İster 400 TL’ye alın ister 2500 TL’ye! Bursa’da hasadı hızlı başladı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz