1. Haberler
  2. Gündem
  3. Taylor Swift’in Viyana Konserleri Güvenlik Endişeleri Nedeniyle İptal Edildi

Taylor Swift’in Viyana Konserleri Güvenlik Endişeleri Nedeniyle İptal Edildi

featured
service

ABD’li pop müzik yıldızı Taylor Swift, Avusturya’nın başkenti Viyana’da planlanan konserleri, güvenlik endişeleri nedeniyle iptal edildi. Olaylar, Viyana polisi tarafından gerçekleştirilen bir operasyonla patlak verdi.

Polisin, Swift’in konserleri dahil olmak üzere bazı etkinliklere yönelik olası saldırı planları bulunan iki kişiyi gözaltına aldığı bildirildi. Bu durumda, konserlerin iptali kaçınılmaz hale geldi.

Konser organizatörü olan Barracuda Music sosyal medya aracılığıyla, “Herkesin güvenliği için planlanan 3 konseri iptal etmekten başka şansımız yok.” ifadelerini kullandı. Organizasyon biletlerin, 10 iş günü içerisinde iade edileceğini açıkladı.

Avusturya Kamu Güvenliği Birimi Genel Müdürü Franz Ruf, olası bir saldırıya yönelik hazırlıklarla ilgili bilgi sahibi olduklarını belirtti. Ruf, gözaltına alınan kişilerden birinin DEAŞ terör örgütü ile bağlantılı olduğunu iddia etti.

Güvenlik endişeleri, özellikle büyük etkinliklerin düzenlendiği dönemlerde sıkça yaşanan bir konu. Bu gelişmeler, sanatçının ve hayranlarının güvenliğinin ön planda tutulduğunu gösteriyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Taylor Swift’in Viyana Konserleri Güvenlik Endişeleri Nedeniyle İptal Edildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz