1. Haberler
  2. Gündem
  3. TBMM Genel Kurulu’nda Tartışmalar ve Tepkiler

TBMM Genel Kurulu’nda Tartışmalar ve Tepkiler

featured
service

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda belediyelerin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) borçları ve uluslararası sorunlar üzerinde yoğun tartışmalar yaşandı.

AK Parti Grup Başkanvekili Leyla Şahin Usta, belediyelerin SGK’ye olan borçlarıyla ilgili olarak, “Yapılandırma, mahsuplaştırma yapılabilir, taksitlendirilebilir yeter ki belediyeler borçların ödenmesiyle ilgili samimiyetle çaba göstersinler” dedi.

Saadet Partisi Grup Başkanı Selçuk Özdağ, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun ABD Kongresi’nde alkışlandığını vurgulayarak, “Dışişleri Bakanlığı’nın açıklamaları yetersiz. Türkiye ciddi bir duruş sergilemeli” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Grup Başkanvekili Buğra Kavuncu, TOBB içinde yapılan istişare toplantısında sığınmacı iş gücünün ekonomiye kazandırılması talep edildiğini belirtti. Kavuncu, “Sığınmacılar Türkiye’de bir iş gücü ihtiyacı olduğu için gelmediler” diyerek durumu eleştirdi.

MHP Grup Başkanvekili Filiz Kılıç, Netanyahu’nun onur konuğu olarak ağırlanmasını bir utanç olarak nitelendirirken, DEM Parti Grup Başkanvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit de bu konuşmanın soykırımı meşrulaştırma çabası olduğunu vurguladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TBMM Genel Kurulu’nda Tartışmalar ve Tepkiler
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz