1. Haberler
  2. Gündem
  3. TCDD 109 Yeni İşçi Alımı Yapacak

TCDD 109 Yeni İşçi Alımı Yapacak

service

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) İşletmesi Genel Müdürlüğü, yeni bir işçi alım ilanıyla gündemde. Bu alım kapsamında toplamda 109 personel alınacak. İlan, Resmi Gazete’de yayımlandı.

Alım yapılacak pozisyonlar arasında 84 tren teşkil ve 25 istasyon operasyon işçisi bulunuyor. Belirsiz süreli sözleşmeli olarak gerçekleştirilecek alım için adayların dikkat etmesi gereken birkaç önemli nokta var.

Başvuru yapacak adayların 31 yaşından gün almamış olmaları gerekiyor. İş gücü talepleri, KPSS şartı gözetilerek Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bugünden itibaren 6 Eylül’e kadar ilan edilecek.

TCDD’nin internet sitesinde yer alacak bilgiler arasında; aranan şartlar, evrak teslim tarihleri, sözlü sınav tarihleri ve yerleri gibi detaylar da olacak. Adaylar, İŞKUR tarafında gönderilen nihai listede isimleri yer alanların belirtilen tarihlerde TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları Dairesi Başkanlığı’na evraklarını teslim etmeleri gerekecek.

Görev alacak işçilerin çalışacakları iller arasında İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ, Edirne, Kocaeli, Eskişehir, Kırıkkale, Karabük, Zonguldak, Kayseri, İzmir, Manisa, Uşak, Aydın, Diyarbakır, Muş, Bitlis, Adıyaman, Malatya, Sivas, Hatay, Konya, Kütahya, Isparta ve Afyonkarahisar yer alıyor.

Başvuruda bulunmak isteyen adayların detaylı bilgiye TCDD’nin resmi internet sitesinden ulaşabilecekleri belirtiliyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TCDD 109 Yeni İşçi Alımı Yapacak
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz