1. Haberler
  2. Gündem
  3. Tekirdağ’da Eşini Öldüren Zanlı Tutuklandı

Tekirdağ’da Eşini Öldüren Zanlı Tutuklandı

service

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde yaşanan korkunç bir olayda, H.D. adlı şahıs, tartıştığı eşi E.D.’yi darbederek hayatını kaybetmesine sebep oldu. Zanlı, emniyetteki işlemlerinin ardından tutuklanmak üzere adliyeye sevk edildi.

Olayın ardından H.D., çelik yelek giydirilerek zırhlı bir araçla adliyeye getirildi. Savcılıkta verdiği ifadede, tartışmanın eşinin cep telefonundaki bir mesajdan kaynaklandığını, sinirlenerek eşiyle tartıştığını ve ona tokat attığını belirtti. Ancak, sonucun bu şekilde olmasını istemediğini ifade etti.

Olay, 24 Ağustos tarihinde gerçekleşti. H.D., tarafında yaşanan tartışmanın ardından eşi E.D.’yi darbederek olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede E.D.’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

Aradan geçen günlerde İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar neticesinde, H.D. Karacakılavuz Mahallesi’nde yakalanarak gözaltına alındı.

Zanlı, “Eşi kasten öldürme” suçlamasıyla tutuklandı. Olayın detayları ve gelişmeleri, mahkeme sürecinde netlik kazanacak.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde tartıştığı eşini darbederek öldüren zanlı adliyeye sevk edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Tekirdağ’da Eşini Öldüren Zanlı Tutuklandı
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz