1. Haberler
  2. Gündem
  3. Telefonunu Çaldıklarını İddia Ettiği Kişileri Bacaklarından Vurdu

Telefonunu Çaldıklarını İddia Ettiği Kişileri Bacaklarından Vurdu

featured
service

Antalya’nın sıralarında Kepez ilçesi Şelale Mahallesi 5664 Sokak’ta saat 10.00 meydana gelen olayda, Zeytinlik alana park ettiğiı hafif ticari aracında uyuyan Erdem K., uyandığında telefonunun olmadığını fark etti. Erdem K., zeytinlik alandaki kanepe üzerinde oturan Taha T. ile Ekrem Ş.’nin yanına gitti. Erdem K.’nin telefonunu almakla suçladığı Taha T. ile Ekrem Ş., suçlamayı reddetti. Tartışma sırasında aracındaki tabancasını alan Erdem K., Taha T. ile Ekrem Ş.’yi bacaklarından vurup bölgeden ayrıldı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekibi, Ekrem Ş.’nin sol bacağında mermi giriş çıkışı tespit etti, Taha T.’nin ise sağ bacağını mermi sıyırdığı belirlendi. Ekrem Ş., ambulansla hastaneye kaldırılırken, Taha T. ise kendi imkanlarıyla hastaneye gideceğini söyledi. Polis ekipleri, Erdem K.’yi çok uzaklaşmadan yakaladı.

Olay yerine getirilen Erdem K., araçtan indirileceği sırada ekiplere zor anlar yaşattı. Polislere direnen şüpheli, biber gazı ile etkisiz hale getirildi. Kelepçelenen Erdem K., ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Olay yeri inceleme ekiplerinin yaptıkları incelemede, 2 boş kovana el konuldu.

Ekiplere olayı anlatan Taha T., “Aracından indikten sonra telefonunu çaldığımızı ifade ederek yanımıza geldi. Biz de telefonu almadığımızı söyledik. Hatta ‘Al ara’ dedim, kendi telefonumuzu verdim. Benim telefonumla aracına gideceği esnada ‘Telefonum’ diye de seslendim. Sonra gitti arabasından tabancasını alarak yanımıza geldi. Sonrasında tabancayla bize sıkarak kaçtı. Kendisini tanımıyorum” dedi.

Kaynak: DHA

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Telefonunu Çaldıklarını İddia Ettiği Kişileri Bacaklarından Vurdu
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz