1. Haberler
  2. Gündem
  3. Texas’ta Boru Hattı Patladı: Yangın Çıktı ve Bölge Tahliye Edildi

Texas’ta Boru Hattı Patladı: Yangın Çıktı ve Bölge Tahliye Edildi

service

ABD’nin Texas eyaletinin La Porte kentinde meydana gelen boru hattı patlaması, büyük bir yangına yol açtı. Yangın nedeniyle çevre bölgelerin tahliye edildiği bildirildi.

Energy Transfer şirketi, olayla ilgili açıklamalarda bulundu. Patlayan boru hattının doğal gaz kondensatını taşıdığı ifade edilirken, akışın durdurulduğu ve yangının kendi kendine söneceği belirtildi.

Yerel yetkililer, patlama sebebinin araştırıldığını ve yangına müdahale çalışmalarının devam ettiğini açıkladı. Yangında bir itfaiyecinin hafif yaralandığı bildirildi.

La Porte kent sözcüsü Lee Woodward, KTRK-TV’ye verdiği demeçte, “Bölge yakınında bulunanlar için acil tahliye emri verildi. Lütfen bölgeden uzak durun ve verilen talimatlara uyun,” dedi. Ayrıca daha fazla bilgilendirme yapılacağını vurguladı.

Yangının etkileri arasında, bölgede yer alan bir parkın zarar gördüğü ve itfaiye ekiplerinin çevredeki evlere müdahale ettiği görülüyor. Elektrik kesintilerini izleyen PowerOutage sitesi, Harris bölgesindeki hatlara zarar veren yangın nedeniyle binlerce kişinin elektriksiz kaldığını açıkladı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Texas’ta Boru Hattı Patladı: Yangın Çıktı ve Bölge Tahliye Edildi
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz