Ticaret Bakanlığı’ndan kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili karar! Bugün yürürlüğe giriyor

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alınan kararda, 1 Temmuz’dan (bugün) itibaren kuaför ve güzellik salonlarının haftanın 1 günü kapalı olacağı bildirildi.

Bakanlığın kararına göre, valilikler tarafından belirlenen günlerde işletmelerin kapalı olmaması durumunda ise idari yaptırımlar uygulanacak.

Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, ülke genelinde tüm berber, kuaför ve güzellik salonlarının haftanın bir günü kapalı olması yönünde 18 Ağustos 2022 tarihinde karar alındığı hatırlatıldı.

Devam eden süreçte kapalı olunacak günün, her ilin sektörel yapısı ve işletme profili ile tüketici tercih ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak valilikler tarafından belirlenebilmesi amacıyla sektörün geniş katılımının sağlandığı çalışmalar yürütüldüğü ve bu çalışmaların tamamlandığının belirtildiği açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

“Bu doğrultuda, berber, kuaför ve güzellik salonlarının ülke genelinde haftanın bir günü kapalı olması uygulaması 1 Temmuz itibarıyla yürürlüğe girecek ve bu işletmelerin valilikler tarafından belirlenen günlerde kapalı olmadığının tespiti halinde Bakanlığımızca idari yaptırım uygulanacaktır.”

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ticaret Bakanlığı’ndan kuaför ve güzellik salonlarıyla ilgili karar! Bugün yürürlüğe giriyor

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz