Ticaret Odası Ortaokulu müdürü “zimmetine para geçirdiği” iddiasıyla görevden alındı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Müdürün, öğretmenlerin ek ders ücretlerine sanal borsada işlettiğine dikkat çeken Eğitim Sen Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Aydoğdu, okuldaki ihalelerin de kalem kalem incelenmesi gerektiğini söyledi.

Cumhuriyet’ten Taylan Gülkanat’a konuşan Eğitim Sen Ankara 1 No’lu Şube Başkanı Mehmet Aydoğdu söz konusu olayla ilgili kapsamlı denetim ve soruşturma yapılmasının şart olduğunu ifade etti. Aydoğdu, “Bu durumu ortaya çıkaran tüm koşullar diğer okullarda da mevcut iken sadece bir okulda mı bu olay oldu? Mamak Ticaret Odası Ortaokulu’nda başkaca ihale, iş ve işlemlerin kalem kalem araştırılması gerektiğine dair görüş ve önerilerimizi Milli Eğitim Bakanlığı’na yazılı olarak sunacağız” dedi.

Mamak’ta bu ve benzeri konuların takipçisi olacaklarını ifade eden Aydoğdu, “Bir eğitimcinin adının bu türlü bir yüz kızartıcı suça karışması bizi derinden üzdü. Okullar bilim yuvası olmalı, öğretmenler ve idareciler liyakat ile belirlenmeli. Öğretmenler, başarıları ile öğrencilerine kattıkları ile gündeme gelmeli. ‘Benim adamım öğretmen olacak’, ‘Benim adamım idareci olacak’ diyerek gelen anlayışın sonucu bu tür rezaletlere çıkar. Türkiye’de her kurum ve kuruluş şeffaf bir anlayış ile yönetilmeli. Açık bir şekilde denetlenmeli” diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Ticaret Odası Ortaokulu müdürü “zimmetine para geçirdiği” iddiasıyla görevden alındı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz