1. Haberler
  2. Gündem
  3. TOKİ’den Uygun Fiyatlı Konut Kampanyası: İşte Satış Yapılacak İller!

TOKİ’den Uygun Fiyatlı Konut Kampanyası: İşte Satış Yapılacak İller!

featured
service

TOKİ tarafından duyurulan bu kampanya, Türkiye genelinde 29 ili kapsıyor. Kampanya dahilindeki iller arasında Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Aydın, Balıkesir, Batman, Bursa, Çorum, Denizli, Edirne, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İzmir, Karaman, Kars, Kayseri, Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Nevşehir, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Trabzon, Tunceli ve Zonguldak bulunuyor. Bu illerde yer alan konut projeleriyle, vatandaşlar uygun ödeme koşullarıyla ev sahibi olma imkanına kavuşacaklar.

Kampanya kapsamında satışa sunulan konutlar için belirlenen teminat bedelleri ise konutun değerine göre değişiklik gösteriyor. Muhammen bedeli 699.999 TL’ye kadar olan konutlar için teminat bedeli 40.000 TL, 700.000 TL ile 1.499.999 TL arasında olan konutlar için 100.000 TL, 1.500.000 TL ile 3.999.999 TL arasındaki konutlar için 200.000 TL, 4.000.000 TL ve üzeri konutlar için ise 500.000 TL olarak belirlenmiştir.

Başvurular, Halk Bankası ve Ziraat Bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek. Bu bankalar üzerinden yapılacak işlemlerle vatandaşlar, kendilerine en uygun ödeme planını belirleyip, hayal ettikleri eve kavuşabilecekler.

TOKİ’nin sunduğu bu kampanya, ev sahibi olmayı hayal edenler için önemli bir fırsat sunuyor. Özellikle 100.000 TL peşinat ile başlayan bu ödeme planı, dar ve orta gelirli ailelerin kolaylıkla ev sahibi olmasını amaçlıyor. 29 ilde sunulan bu konutlar, uygun fiyatları ve esnek ödeme koşullarıyla dikkat çekiyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOKİ’den Uygun Fiyatlı Konut Kampanyası: İşte Satış Yapılacak İller!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz