1. Haberler
  2. Gündem
  3. TOKİ’den uygun fiyatlı konut satışı: 120 aya varan taksit seçenekleri!

TOKİ’den uygun fiyatlı konut satışı: 120 aya varan taksit seçenekleri!

featured
service

Ankara’nın tarihi ve kültürel zenginlikleriyle ünlü Beypazarı ilçesinde yer alan TOKİ 2. Etap 428 Konut Projesi, ev sahibi olma hayalini kuranları bekliyor. Bu proje kapsamında 113 konut, kura ile talihlilere sunulacak. Modern yaşam alanlarına sahip bu konutlar, uygun ödeme koşulları ve cazip fiyatlarla sunuluyor.

Beypazarı’nda Yeni Konut Projesi

( = window. || []).push({});

TOKİ’nin sunduğu bu özel kampanya kapsamında, sadece %25 peşinat ödeyerek ve 120 aya varan taksit seçenekleriyle ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Aylık 10.447 TL taksitlerle, bütçe dostu evler herkesin erişebileceği bir hale geliyor.

Başvuru Süreci ve Şartları

Beypazarı TOKİ Konut Projesi’ne başvurular 03 – 14 Haziran 2024 tarihleri arasında alınacak. E-devlet üzerinden başvurular ise 13 Haziran’da sona erecek. Başvurular için belirlenen ücret 2.000 TL olup, başvurular T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Beypazarı Şubesi üzerinden yapılacak. Projede 2+1 ve 3+1 konut seçenekleri mevcut.

Kura ve Sözleşme İşlemleri

Kura çekilişi 26 Haziran 2024 tarihinde gerçekleştirilecek. Asil talihliler için sözleşme imzalama süreci 01 – 05 Temmuz 2024 tarihleri arasında yapılacak. Yedek talihliler ise 09 – 12 Temmuz 2024 tarihleri arasında asil talihlilerden boş kalan konutlar için sözleşme imzalayabilecekler.

Fırsatı Kaçırmayın

Hayalinizdeki evi edinmek için bu büyük fırsatı kaçırmayın. Kura ve sözleşme işlemleri için belirtilen tarihlerde T.C. Ziraat Bankası A.Ş. Ankara Beypazarı Şubesi ile iletişime geçerek, başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. TOKİ’nin sunduğu cazip ödeme koşulları ve uzun vadeli taksit imkanları sayesinde, rüya gibi bir eve sahip olmak artık çok daha kolay ve ekonomik.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
TOKİ’den uygun fiyatlı konut satışı: 120 aya varan taksit seçenekleri!
Yorum Yap

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

Yorumlar kapalı.

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz