Toplu taşımada ‘Gittiğin Kadar Öde’ sistemi hayata geçiyor! İşte geçerli hatlar: İlk adımı o belediye attı

featured
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2019 yılı Mart ayından bu yana Kayseri’de hizmet sağlayan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, altyapıdan turizme, spordan sanata kadar pek çok farklı alanda faaliyet gösterildiğini belirtti. Eğitim, sağlık, tarım ve hayvancılık, çevre ve çevre sağlığı ile birlikte zabıta ve itfaiye hizmetlerinde faaliyet gösterildiğini aktaran Büyükkılıç, kaliteli hizmet sunmak amacıyla tüm gayretlerini sürdürdüklerini belirtti.

5 yıl boyunca yeni ana arter ve bağlantı yolları ile birlikte yeni raylı sistem hatlarının açıldığı görülürken elektrikli otobüs alımları, iletişimde yeni uygulamalar gibi önemli hizmetlilerde Kayserili vatandaşlara sunuluyor. Ulaşım projeleri kapsamında yeni sistemi duyuran Başkan Memduh Büyükkılıç, gittiğin kadar öde uygulaması ile birlikte yeni raylı sistemin hizmete geçeceğini söyledi.

5 yıllık hizmet döneminin ardından toplu ulaşımla ilgili alınan kararları işaret eden Memduh Büyükkılıç, raylı sistem hatları üzerinde gittiğin kadar öde projesinin hayata geçirileceğini duyurdu. Proje ile birlikte akıllı şehircilik düşüncesi tramvay hatlarında yeni bir uygulamayı da hayata geçirecek.

Raylı sistemlerle günlük 4,5 milyon yolcu taşınıyor'

Proje doğrultusunda herhangi bir raylı sistem istasyonundan travmaya biniş yapan yolcunun iniş yaptığı istasyonda ulaşım kartına cihazı okutarak kısa mesafede gitmesi durumunda karta iade yapılan tutarın seyahat etmiş olduğu mesafe kadar ücret ödemesi yapacak aktarıldı.

Ulaşımda 24 saat kesintisiz hizmet sağlanacağı belirtirken 8 Haziran itibariyle hayata geçirilen gece ulaşımının detayları da paylaşıldı. 983 hat kodlu sefer ve güzergah kapsamında 00.15, 01.45, 03.45 ve 05.15 saatlerinde Gidiş ve dönüş olarak Belsin, Otogar, Şehir Hastanesi, Erkilet Bulvarı, Havaalanı, Tren Garı, Cumhuriyet Meydanı, Mimsin, TOKİ, Beyazşehir ve İldem güzergahları üzerinde sefer sağlanacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü
Toplu taşımada ‘Gittiğin Kadar Öde’ sistemi hayata geçiyor! İşte geçerli hatlar: İlk adımı o belediye attı

You Can Subscribe To Our Newsletter Completely Free

Don't miss the opportunity to be informed about new news and start your free e-mail subscription now.

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Sosyal Medyada Biz